2011. augusztus 30., kedd

Angel pizzéria - rántott Camembert steak krumplival, meggyes mákos guba


Az Angel pizzát azért szeretem, mert gyakorlatilag a termékeik megegyezű minőséggel érkeznek, azaz ha valami szar, akkor az másodszorra is szar lesz, ha valami jó, akkor az hatodik alkalommal is úgy marad.

A Rántott camembert nem nagy ördöngösség elkészíteni, kvázi hálás feladat minden futárral dolgozó cégnek. Az Angel online felületén viszonylag gyorsan lehet rendelni és átláthatóbb, mint sokan mások (a netpincér rám a frászt hozza, hiába, ilyen kényelmes barom vagyok).

A rendelés mellé jár egy áfonya lekvár is. No, ezt nehéz lenne lekvárnak mondanom, inkább a szokásos "íz". Ilyen az olcsó "lekvár" az ABC-kben, vagy a hitler szalonna, mint olyan. Olcsó, ipari termék, igen furcsa ízvilággal. Ez itt nyomokban tartalmazott áfionya ízt, de nem jellemző. Inkább csak édes volt. Oké, ez még nem a világ vége, de nem az igazi.

A sajt érdekes volt. Külcsínre három darabot kaptam, ami meglepetés. Mindig kettőt adnak, a kifőzdékben, a strandon, más rendelős éttermeknél, de itt három. Igaz-ami igaz, vastagságra nem volt nagy eresztés, lehet, ez a három kitenne két normális sajtot. Állagra még megállta a helyét, bár kevésbé volt folyós, de ezt annak tudom be, hogy nem a sütőlapról kaptam egyből. Ellenben íze semmi. Volt valami, határozottan éreztem, de olyan volt, mint a kisfiű, akinek a pálcikás céllövöldében a vurslin valahogy lekapják azt, amire vágyott, de kiderül, hoyg távolrül érdekes volt, közelről meg kiábrándító. Nem volt az a pikáns-érdekes camembert íze, leginkább.. panír íze volt a dolognak.

Így kéne kinéznie a dolognak:


A legnagyobb pozitívum a steak burgonya volt. Általában ezt nehéz elrontani, de nem lehetetlen. Viszont itt tisztességgel meg volt sütve, ropogüs volt, és nem vették el a mirelit cucc ízét sem, azaz volt fűszer rajta dögivel. Szóval a köretet mindenképp ajánlom mindenkinek!

A mákos guba mindig egy nagyon érzékeny pontom. Ugyanis gányabb helyek hajlamosak vízzel és tonnányi cukorral csinálni, hiszen a tej romlandó, és nem szeretnek vele főzni. Ergo egy alapos fosáshoz kitűnő alapanyag. Itt valüszínűen sem volt másképp, de ennek ellenére finom volt. Maga a "cucc", a kifli elég tömör volt ahhoz, hogy ne hagyjon a léből szabadon, a béna kompótmeggy meg nem osztott-nem szorzott. Alapvetően ehető volt, és nem is örzöm hű ebként a klotyót.

Köret: 10/8
Főétel: 10/5
Desszert 10/7

Összesítve: 6,7

ÁR:
Camembert 890
Steak krumpli: 390
Meggyes mákos guba: 490

Honlap:

http://www.angelpizza.hu

2 megjegyzés: